Expositie in galerie & beeldentuin A-quadraat!

Galerie en beeldentuin A-quadraat in Vorden exposeert tijdens de groepsexpositie ‘Springtime’ weer enkele prachtige beelden van Maïté Duval. Nu te bezichtigen tot en met 23 juni 2024!

Maïté werkte jarenlang samen met galeriehouders Ad en Ad Borest van A-quadraat, dus we zijn heel blij dat ze een speciale plek hebben ingeruimd voor het werk van Maïté in hun groepsexpositie deze zomer. A-quadraat, galerie en beeldentuin bevindt zich in het buitengebied van Vorden. Ze tonen hedendaagse schilder- en beeldhouwkunst van nationaal en internationaal bekende kunstenaars.

Tijdens de tweede grote expositie van dit jaar staan de schilderijen van Nikkie le Nobel en Inge Peeze centraal. Verder zijn de beelden te bewonderen van Rob Zweerman, Kitty Tijbosch en Maïté Duval. De beelden Verdriet en Rust waren al eerder te bewonderen in A-quadraat, maar haar laatste beeld Inspiratie is in deze expositie nu ook prominent aanwezig. Het oeuvre van Maïté Duval beweegt zich tussen de zelfbewuste vrouwfiguren en de bijna broze portretten als Melancholie en het ontroerende beeld Verdriet.

De expositie is tot en met 23 juni te bezoeken op vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

A-quadraat galerie & beeldentuin
Mosselseweg 12, 7251 KT Vorden
Website van de galerie