Maïté Duval in Beeldentuin Mariënheem

De prachtige Beeldentuin Marienheem is nu geopend! Kom tot en met 2 oktober genieten van tal van kunstwerken, waaronder twaalf grote sculpturen en meerdere kleine études van Maïté Duval.

De Beeldentuin Marienheem, De Eikelhof Antiek, Interieur en Kunst en P. Groen Art werken samen. Ze combineren zo een breed aanbod van antiek, moderne meubels, wand- en vloerbekleding en design verlichting met een prachtige collectie 19e, 20e en hedendaagse kunst. U bent van harte welkom tot en met 2 oktober.

P. Groen Art exposeert een uitgebreide collectie schilderijen van onder anderen Pita Vreugdenhil, Annie van der Maten, Eddy Brams, Christa Hoek en Monica van Rijn. In de beeldentuin vindt u de werken van vooraanstaande kunstenaars als Teun van Staveren, Tina Lintvelt, Adri van Rooijen, Ine Hoejenbos, Jolanda Verdegaal, Patrick Visser en Maïté Duval.

Maìté overleed in november 2019. Haar kinderen en kleinkinderen zijn blij nog eenmaal schitterende beelden te kunnen exposeren als Ainsi-soit-elle, Feu de Lune, Douceur, Staande Naakt en Malade d’´Amour.

Hopelijk zien we u daar!

Dinsdag t/m zondag geopend van 10.00-18.00 uur
Nijverdalseweg 18, 8106AC Mariënheem (Aan de Parallelweg N35 Zwolle/Almelo)

www.beeldentuinmarienheem.nl